Известие

Collapse
No announcement yet.

италианците пак са се усрали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• италианците пак са се усрали

може ли на старт бутона да не сложат една защита
    и стартера върти когато си на скорост

това на коя кола ?
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Това нарочно е оставено така
      Fiat Punto 1.9 JTD
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak Покажи съобщение
        Това нарочно е оставено така
        е за чии
        вчера щях да ожуля бронята

гадният меган е по дурако усточив

Comment

Тъпо наистина като карах новото БМВ 3 даже и да не е на скорост пак не пали докато не натиснеш и съединителя. Сигурно се предполага че Алфа си я купват само професионалисти и глупакоустойчивите неща ги слагат по другите марки
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Трябва да натиснеш спирачката или съединителя иначе не трябва да върти....има нещо нередно иначе.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Трябва да слагат още петнайсет датчика за да го направят дуракоустойчив, което ще направи колата още по-скъпа.

За мене самото копче е излишна глезотия.
              Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
              Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

абе вари го печи го италианска му работа
                ALFA ROMEO 156 SW 1.9JTD FL

Comment

Вари го печи го....едно са баба знае, едно са баба вае......

Като натиснеш старт бутона и има катапулт....минаваш през тавана и се разбиваш в дървото над теб.....
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

наистина трябва да натиснеш спирачка или съединител иначе няма да запали...

аз така на втория ден много се шашнах - леле какво и става на тази кола не ще да пали а у, ама кой да се сети да погледне какво пише на екранчето на борд. компа
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Даже и на дисплея върху таблото ти изписва,че трябва да натиснеш съединителя или спирачка. Иначе няма палене,а в противен случай има дефект.

Comment

баси значи нашата е дефектна
                        днес специално го пробвах пак
                        ще се води на доктор явно
                        ALFA ROMEO 156 SW 1.9JTD FL

Comment

На мене ли ми се струва или 159-ките започват да се превръщат в автомобил с доста досадни дефектчета? Това сега е ново 20, на мене пък ми беше дефектна релсата на предна дясна седалка и скърцаше до полуда Отделно ме викнаха е сервиза да ми сменят лампичката на задния рег. номер - и тя била дефектна. Благодарение на Петко (жив и здрав да си) се разбра че имам дефект в сервото или там какво беше вече съм забравил. Питам какво става с тези коли???
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
                          Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

Въпросната кола има нанесени поражения в следствие на удар...до колкото разбрах...живот и здраве ще помогаме да си дойде всичко на мястото.
                            sigpic

Comment

аз абсолютно всичко изпробвах на моята и единствено има нещо развинтено в автомата на средния заден колан, и скрибуца от време на време - нищо, което силната музика и в сервиза няма да оправят, просто не ми се е отдало да отида до сервиза
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                              X